onsdag 22 oktober 2008

Snart börjar en redig vardag

Mammas lille syhjälpreda

På måndag börjar jag på praktik. I en månad bara men guuud va skönt o för göra nått igen.. =)
Så nu skall M va hos dagmamman i många timmar om dagen ist för bara 3. Jag tror det kommer gå jätte bra.. =)
Idag har vatt en rolig dag. M o jag har sytt färdigt hans elefanttröja. Bilder finns på min syblogg.

måndag 20 oktober 2008

söndag 19 oktober 2008

I pappas fotspår

Eller i pappas inneskor iaf.. =) hihi..

tisdag 14 oktober 2008

Långhelg i Skövde

Alla tre kusinerna

Jag o M på biblioteket i Hässleholm i väntan på Tåget

Bus o annat hyss på öppna förskolan

M leker o ler mest hela tiden.

L hjälper M bada i farmors dusch

Nu är jag o sambon hemkommen från vår resa till Skövde. Va en massa strul på väger upp med banarbete mellan Hässleholm o Halmstad så vi fick ta ersättnings buss till Halmstad (De va typ 5 på bussen så de va faktiskt inte så farligt) för att byta till tåg där till Göteborg och sen byte till tåg mot Skövde. Väl i Skövde 1 ½ timme senare än förväntat väntade hela sambon släkt med massa go mat. Vi hade 4 underbara dagar i Skövde. Bl.a. var vi på öppna förskolan i Skövde med L o lillasyster M. Sonen tyckte de va en massa roligt o gungade som en tosing med en ny liten kompis. =) Båda sambons systrar bygger om deras hus nu så det är superkul o se hur allt växer fram. Nya kök, utbyggnad, tapeter och mycket snygga golv =).

Uppföljning på den försvunna målarfärgen: Den hittades i städskåpet dagen innan vi for till Skövde. Jag fattar inte hur vi kan ha missat den. Ibland e man blind.

söndag 5 oktober 2008

Söndagar e långa

Slagen hjälte

Muffins Receptboken från syster o hennes kille

Idag har varigt en lååång dag tycker jag. Vi hade bestämt oss för att måla om idag med på något sätt så hade vi lyckats slarva bort 2,5 liter målarfärg i lägenheten.
Vi letade verkligen överallt. Alla skåp, skrymslen o vrår. I källaren o tillomed lådan under ugnen. De e så overkligt att man kan tappa bort en stor spann målarfärg men vi lyckades. Men skam den som ger sig. Vi finner den nog..
Ikväll tittade vi på Mr & Mrs Smith. De e rätt bra, o Pitt e ljuvlig som alltid. M somnade så mysigt i mina armar. Goa unge.. hihi..

torsdag 2 oktober 2008

Mamma och son



Oändlig kärlek

23 år fyllda

Japp då var man äldre igen. Hade en jätte mysig födelsedag i fredags. O firade med familjen på lördagen. Bjöd på gratäng och äpplemuffins som efterrätt..
Fick många fina o användbara presenter. En suverän födelsedag.

Snart bär det av till Skövde. 5 dagar skall vi vara iväg. Bli verkligen jätte roligt. Biljetterna är redan beställda sen 1 månad tillbaka. Om vi skulle beställt biljetterna nu skulle de kosta ca 1500 kr tur retur Skövde. Istället går våra biljetter på 380 kr tur retur. De känns bra att man kan spara in lite ibland. De känns ju som om att allt bara blir dyrare o dyrare runt omkring en.

 

blogger templates | Make Money Online