lördag 28 februari 2009

Klipp klipp

Idag blev de klippt för M. Både jag o sambon tyckte att han hade lite för långt hår. Så jag tog fram stora saxen o klippte till. Nu har han badat o nyss somnat sött. Passade på att ta bilden då.. =)
Skall rätta till de långa hårstråna jag missade sen..

måndag 23 februari 2009

Magen


Hade ju lite mage kvar från M:s tid i magen. Men de syns verkligen att det är någon där inne nu. Myyyys med så stor mage.
Än så länge så ligger jag på + 1 kg sen inskrivningen. Eftersom jag har övervikt i förvägen behöver jag inte gå upp så mycket. Och jag hoppas att det blir så med. De 30 kg jag gick upp med sonen var fruktansvärda.
Men man vet aldrig. Det är kroppen som styr hur de blir.

Sötnosen



Mamma o pappas lille prins. Alltid glad o nyfiken. Du kommer bli världens goaste storebror.

söndag 22 februari 2009

Jag har en sötpotatis i magen


Eller ja. Det är ju en bebis hihi. Men han/hon är ca lika stor som en sötpotatis nu.
Längtar så efter Ultraljudet. =)

måndag 16 februari 2009

Farväl Tveksam


Idag var vi och avlivade Tveksam på Hässleholms djursjukhus. Han somnade in i mina armar och allt gick fridfullt till. Vi kommer sakna han mycket.
Men nu kommer det att dröja mycket länge innan vi skaffar djur igen.

fredag 6 februari 2009

Graviditeten

Jag är gravid i vecka 16, månad 4 och allt som allt har jag varit gravid i 106 dagar idag.
Var inne på en amerikansk sida där man kan se hur stor ens barn i magen är jämfört med en frukt eller grönsak.. Lillen i magen e ca så stor som en avokado.. åååh en sån liten bubblig sak.. Än känner jag inga sparkar men jag längtar så...
M har lärt sig att peka på min mage när jag frågar var bebisen är. Så duktig liten Mille.. =)

torsdag 5 februari 2009

Se de snöar

Detta mötte min syn genom vardagsrumsfönstret. SNÖ underbar vit snö.. Får se om M blir lite bättre sen så kan vi ut o leka i snön o åka pulka.. Whiiii.. fan så kul att snön äntligen kom..
Plötsligt får jag en mini panik inom mig.. Namn..! Va skall bebben heta.. Jisses va namn de finns o välja på.. Jag vet att de e 5 månader kvar men ändå.. De e ju ett av de svåraste val man gör som blivande förälder.
Iaf så har jag blivit helt besatt av denna sidan Svenska namn.. Haha de finns en namngenerator som med hjälp av mammans o pappans namn väljer ut passande namn till barnet. Och enligt den skall en pojke heta Edvard och en flicka Ebba.. De e inte namn jag gillar iaf.. Men de e en kul grej bara.. hihi

måndag 2 februari 2009

Vi firar...


Min blogg som fyller 1 år idag...! Grattis bloggen.. hehe..
Men mest firar vi ju mig och Sambon som har varit ihop i 3 långa år idag. Sambon var ute och köpte smörgårdstårta och päronsoda. Och de va precis vad min mage önskade.. hih..
För exakt 3 år sedan träffades vi på Hässleholm tågstation för första gången IRL (nördspråk för i verkligheten).
Med ett litet knyte på väg kan man ju inget annat än att bada i kärlek och lycka just nu.. Guuud va jag längtar till UL i mars. Vill ju se de lilla livet. Har dock redan sett ett VUL, men den va ju bara en liten räka då.... hih..

Nej nu skall jag o sambon se End of days filmen och njuta av varandras sällskap..
 

blogger templates | Make Money Online