onsdag 29 juli 2009

Vårt andra mirakel

Välkommen vår fina dotter.
Du var högst efterlängtad och du är mycket älskad.


torsdag 23 juli 2009

Spännande in i det sista

Känns som man har många meloner i magen nu.
4 dagar = en evighet..
Ja så känns det iaf.. Nu är det drygt och tungt att vänta.. Är i vecka 40 nu och tydligen byts fostervattnet ut var 3 timme. Jag tror absolut det stämmer för jag springer till toan HELA tiden. Och klart mest om natten..
Vi är mitt uppe i flytten nu och hela hemmet e upponer.. I morgon flyttar vi över sängarna i nya lägenheten det är de sista vi flyttar.. Ska bli så jäkla skönt med ett rum till, sonen behöver verkligen sitt eget rum nu.. Har 1000 ideer till barnrummet hihi.. Men skall inte stressa tycker om att bo in mig och låta rummen forma sig över tid..

onsdag 15 juli 2009

Besök från Danmark

De 4 kusinerna..

Moster o M på lekplatsen

Massa lek o bus hela tiden

M visar Kusin V hur vi dricker låtsas te i Sverige =)


Igår kom min syster o hennes man på besök från Danmark. Med sig hade de sina 3 goa ungar. Det blev mycket folk i vår lilla 2:a. 11 personer allt som allt. Puuh.. Jag längtar tills den 20 då vi får nycklen till 3:an.
Men det var jätte trevligt och det var kul o prata danska igen, Fast sambon tyckte det var konstigt att höra mig tala ett annat språk sådär plötsligt. Men så är det o va ihop me en halvdansk. hihi.. De kommer nog upp igen på besök när lillbebben e född.. Klart storasyster skall snusa på nyfödd bebis.. Finns de nått goare.. Gud va jag längtar efter att hålla vårt lilla barn i min famn..

lördag 11 juli 2009

En härlig lördag

Sonen på sin plats


Nu har stolen tvättats ordentligt med såpa och vi har ändrat höjden på sittdelen så det passar M. Tänk att ett fynd kan glädja en så mycket.
Vi hade bjudit över pappa på middag idag. Det blev panerad fisk, ärtor, nypotatis och remuladsås. Så himla god lördagsmiddag =). M åt duktigt av fisken.. Mammas stora pojke.
Magen har sjunkit mycket nu. Även mamma noterade detta innan idag. Hoppas det är på gång. Denna väntan är dryg.

måndag 6 juli 2009

Varit hos läkare

Så ser mina fötter ut varje dag nu.

Har ju helt skippat min barnmorska nu så jag tog kontakt med vårdcentralen och beställde en tid till läkare för att ta lite prover o sånt.
Vilket bemötande.! Trevlig professionell manlig läkare. Det togs urinprov, blodtryck, blodvärde och jag vägdes. Och allt såg fint ut. Vi pratade om min foglossning och han kollade på mina svullna fötter och ben. Han kollade även om huvudet på bebisen var fixerat än och lyssnade på barnets hjärta. Huvudet är neråt men det är fortfarande lite "löst". Och hjärtat slog så fint. =)

Det fanns inget annat jag kan göra än att vila mina svullna fötter o vänta på förlossningen.
Måste säga att han var bättre än min vanliga barnmorska.

söndag 5 juli 2009

Upp om natten

Upp o på toa flera gånger varje natt.. Hade nästan glömt hur jobbigt sista biten av graviditeten är. Och min stackars sambo blir väckt varje gång med då han måste dra upp mig ur sängen. Kroppen vill inte funka så sent om natten med svår foglossning. BARA 22 dagar kvar nu.. De e som att räkna ner till julafton. Enda skillnaden är att jag burit omkring på min "klapp" i 9 månader snart..

fredag 3 juli 2009

Inne i månad 9

Tungt och varmt..

Endast 24 dagar kvar nu. Men det känns ibland som en hel evighet.
En liten rolig sak jag upptäckt är att bebisen hickar väldigt mycket nu på kvällarna. Det kände jag aldrig me M i magen.. Det är svaga ryckningar lägst ner i magen som går jätte fort.. Hihi..
Tänker på ett citat från Tiffany Persson från Hipp hipp när jag ser bilden på mig.
"Jag ser ju ut som en jädra falukorv". hahaha

torsdag 2 juli 2009

Va e detta?


Sonen utforskar morsters tattoo.. Han undrar nog varför moster får rita sig på ryggen när han själv inte får rita på sig. Ja de e livets mysterium för en 2 åring..
 

blogger templates | Make Money Online