torsdag 27 augusti 2009

Busigheter

Älskade duplo


Krokodil Kämpen


Dagarna går och nyss blev Mini M en månad.. Min underbara lilla dotter ♥
Kan inte fatta hur stor Big M med börjar bli. Kan själv öppna frysen o stjäla glass.. Dock la han ju sin tandborste där istället som byte. Men mamma lät sig inte luras.. De e min lille busige pojk de.. haha..

tisdag 18 augusti 2009

Mysungar


Idag var Big M´s första dag hos nya dagmamman. Det blev mycket lek o bus med nästkusinerna som okså går där. Väl hemma somnade han bums i mamma o pappas säng. Mini M somnade strax efter och gissa om mitt mammahjärta smällte när jag såg detta i sängen sen. En riktigt mysig kram som Big M gav sin lillasyster..

måndag 17 augusti 2009

Trångt i badet

Härligt att vara nybadad

Usch.. Skum på näsan var hemskt..


Pappa våldgästade Big M´s badbalja med sina trötta fötter.. Två flugor i en smäll att ta ett litet fotbad samtidigt som sonen badade.. Ja varför inte =).. Sonen tyckte det var skoj att tvätta pappas ben iaf.. Vilken hjälpsam liten kille man har.. =)

måndag 10 augusti 2009

Måndagar är ju helt ok

Mini M sover sött under nysydda täcket


Big M tittar på film o är glad som vanligt =)

Min snälla mamma har sytt ett så fint vagntäcke till Mini M.. Passade perfekt i vagnen och är otroligt mjukt. hihi.
Idag städas det och plockas iordning.. Det tar sin tid att komma på plats i den nya lägenheten. Gud så skönt det är att Big M har fått ett eget rum nu som han kan stöka o leka på hur mycket han vill.. Vi trivs jätte bra i lägenheten och det bästa av allt är att alla väggarna är i neutrala, ljusa och vita färger. Inte rött, grönt blått och orange som i förra lägenheten.. usch.. Där trivdes man knappt alls..

tisdag 4 augusti 2009

Syskonkärlek


Storebroren hjälper lillasyster att äta lite.

Han e så glad för sin syster. Kramas o pussas så fort han får chansen. Men man får ha ett vakande öga över han. Det är ju lätt att glömma bort att M inte e mer än 2 år o inte vet hur hårt man kan ta.
 

blogger templates | Make Money Online