fredag 25 september 2009

Älskade ungar

Big M

Mini M

När jag blev gravid med Big M förstod jag inte hur jag någonsin skulle kunna älska ett barn lika mycket som jag älskade min sambo. Men ut kom min pojk och sen kom en obeskrivlig kärlek till det lilla barnet..
Och när jag blev gravid med Mini M var det samma visa igen. Huuur skall jag kunna ha kärlek till ett till barn + Big M + sambon.? Men när min lilla tös kom till världen förstod jag att kärleken har inget slut. Tvärtom fylls man upp av mer kärlek varje dag från dessa underbara barn man fått.
Vill inte ens tänka på hur mitt liv hade sett ut utan mina barn.

onsdag 23 september 2009

Amma amma amma

Mini M somnar vid bröstet. En nöjd och belåten unge.


Idag har Sambon skrivit på faderskaps papprena. De känns ju lite överdrivet med två vittnen som skall se på när han skriver under. Hehe.. Men men nu är det gjort och Mini M har en pappa på pappret.
Sen var vi på BVC på kontroll med Mini M. Hon väger redan 6 kg och är 58 cm lång. Hon låg en bra bit över kurvan i både längd och vikt. Men de kunde inte ses eller märkas att hon skulle ha ont av de. Men med fri ammning bestämmer barnet själv ju. Så ibland ammar hon nästintill hela tiden och ibland vill hon ha mindre på en dag. Så man får lita på sin kropp och läsa barnets singnaler.
Måste säga att jag älskar att amma. Man kommer så nära sitt barn och skapar en så fin och mysig relation. Att sitta och ammar Mini M på ena sidan och hålla Big M i famnen på andra sidan i fotöljen är underbart. Sånt mys går inte att beskriva. Gud va jag älskar mina ungar.

måndag 14 september 2009

Underbara September

Min fina dotter har lärt sig le

Stora tösen 1 månade 2 veckor gammal

Present från mamma


Sonen fick va hemma från dagmamman idag. Hade lite ont i magen. Han verkar må bra nu så han kanske får gå till dagmamman imorn istället.. =)
Vår lilla tös har börjat le. Mest till mig då.. hihi.. Men de klart, jag är ju "The bringer of food" när jag ammar henne hela tiden.. Lykades fånga ett leende på bild. Vår sötnos.
Jag blev helt förälskad i denna smarta nåldynan som mamma gjort. En gammal kaffekopp som är limmad fast på fatet med en stoppad "kaffe" dyna fastlimmad i koppen. I love it.. Så min goa mor gav den till mig.. Tack mammi..!

lördag 5 september 2009

Marknad i byn

M med Makka Pakka och en gul figur från teletubbies

Idag va de marknad här i byn.. Vi gick upp tidigt för att slippa regnet som kom lämpligt på vägen hem från marknaden sen hihi.. Vi köpte lite marknads(skit) som man alltid gör..
Big M älskar barnprogrammet I drömmarnas trädgårt och speciellt en liten figur som heter Makka Pakka. Precis den figuren hittade vi på marknaden och gissa om M blev glad. =)
Sen på loppiset hittade vi den gula figuren från teletubbies som han med fick.. De nya mjukisarna skulle bestämt va med när det sovs middag efter marknaden.

torsdag 3 september 2009

Snart må jag leva

Tidig födelsedagspresent från sambon

Min goa runda unge ♥

Idag kom de ett lagom stort paket me posten.. Min goa sambo hade beställt födelsedagpresenter till mig.. Sex and the city filmen som jag tycker mycket om och det är 2 disc versionen med 45 minuters extramaterial.. hihi det skall bli kul o se..
Och sen filmen Twilight.. Jag bara älskar den filmen. Har sett den otaliga gånger på datorn men nu äger jag den.. Whiiii =)..
Mini M har blivit så stor att hon får sitta i babysittern nu.. Guud va den underlättar i vardagen.. Tackar sambons syster L för den fina gåvan.

 

blogger templates | Make Money Online