tisdag 21 april 2009

Operation i Lund

leker lite innan operationen.

Nyopererad och nyvaken. Snälla sköterskan gav M en isglass.

Nu är M pigg nog att bli av med droppnålen.

Lite mer lek i väntrummet innan vi åker hem.
Det är aldrig kul när ens barn skall på sjukhuset. Värre när barnet behöver operation och måste sövas.
Men man får se det från den posetiva sidan. M behövde detta och i samband med operationen klipptes hans tungband så han kan sträcka ut tungan. Så nu hoppas vi på att han skall börja uttala ord.
Vi var redan på Lunds lasarett kl 06.45 på morgonen. M var den första som opererades den morgonen så vi behövde inte vänta så länge. Jag fick följa med in när han skulle sövas. Usch det var jobbigt o se sitt barn somna så fort framför en. Men det kändes tryggt med alla narkosläkarna och sköterskorna i rummet. Det som tog tid var uppvaket och väntan på att doktorn skulle informera om hur det hade gått under operationen.
Vi åkte hem lite i två på eftermiddagen. Så det var lagom lång dag. Nu skall M vara så stilla han kan i 2 veckor så att allt kan läkas fint. Hemma från dagmamman denna veckan så får vi se hur han mår nästa vecka.
Detta var förhoppningsvis sista gången vi åkte till Lund i det ärendet. Allt som allt har vi åkt 5 gg till Lund och tillbaka med M sen han föddes. Nu skall jag bara ta det lungt o se fram imot förlossningen.

1 kommentar:

Zazza sa...

Mille är så stor och duktig och klarade det så fint. Det märks att han har mycket vilja och det är utmärkt att ha. Hoppas också att det är sista gången i Lund i detta ärende.
Kryapådigkramizar från Momo

 

blogger templates | Make Money Online