lördag 6 september 2008

Marknadsfynden

4 bodys

2 mysiga pyjamaser

Supermjuka filten 110x140

Då var denna marknads dagen över. Dagen började med regn med det var uppehåll under förmiddagen. Vi satte M i vagnen o gick upp redan kl 10. De var skönt för när vi var färdiga lite innan 12 så blev de varm o kvavt.
Lite fynd hann man med ju. 4 Bodys till M. Passar bra nu när han snart skall börja hos en dagmamma.. Känns pirrigt =). Men de skulle ju börjas nån gång.
O två pyjamasar blev det också. Sen har jag ju alltid tyckt om M:s supermjuka lilla filt vi köpte när han va baby på Brobymarknad. Så jag köpte en likadan filt modell större som han kan mysa med i sängen och som så småningom skall bli överkast till växa sängen.
Tommy hittade en fin tröja som kan bli användbar till kalla dagar. Och inte ett dugg till mig själv. Men men man kan ju inte alltid hitta nått. Men o andra sidan fick jag ju en gratis tub från neurogena häromdagen.

Sen kom mamma med en liten present till sitt barnbarn. En superfin t-shirt med texten: "Mormor är min bästis så de´så!" Det stod storlek 2 år men den kan precis passa M som bara e 14 månader. Jätte fin e den iaf o M e jätte glad för den som man kan se. =)

M i mormors tröjan

1 kommentar:

Zazza sa...

Vilka fina färger på kläderna. Men finast är nog mormor tröjan tror jag. Vilken goooosig filt.

 

blogger templates | Make Money Online